החומרים:
2 תפוחים גדולים רצוי גרנד,
כוס גבעולי כרפס חתוכים לקוביות,
חצי כוס מיונית
,שתי כפות אגוזים חתוכים דק,
מלח,
מיץ לימון
אופן ההכנה: חותכים את התפוחים בקליפתם לקוביות קטנות ושוות. מוסיפים את קוביות הכרפס ואת המיונית ומערבבים היטב. מוסיפים מלח ומיץ לימון, מוסיפים את האגוזים החתוכים מגישים כמנה ראשונה על עלה חסה. סלט ולדורף (באנגלית: Waldorf salad) הינו סלט המכיל תפוחים, אגוזי מלך, סלרי ומיונז. גרסאות מודרניות יותר מכילות אננס ברוטב מיונז. נהוג להגיש את הסלט על מצע של עלי חסה. למאגר המתכונים לחצו